Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Landshövdingens sommarträff

Illustration sommarträff 2018.

Valåret 2018 och krisberedskap är två av ämnena vid årets sommarträff. Närmare 500 personer har bjudits in till sommarträffen som arrangeras den 12 juli på Wisby Strand.

- Vi kommer att bjuda på ett intressant sommarseminarium som bland annat tar upp frågor om demokrati och påverkan med anledning av höstens val. Dessutom kommer gästerna att få veta mer om Ingmar Bergmans betydelse för Gotland och så ska vi dela ut pris till Årets gotlänningar, säger landshövding Cecilia Schelin Seidegård.

Under seminarierna som i år arrangeras på Wisby Strand kommer ett flertal högaktuella ämnen att lyftas fram. Årets sommarträff är den sista som Cecilia Schelin Seidegård bjuder in till under sin tid som landshövding på Gotland.
- Det har varit en stor ära att få bjuda in gotlänningar och vinterfastlänningar till våra sommarträffar. Målet med träffarna är att skapa förutsättning för öppna, kreativa och konstruktiva samtal mellan människor som vill vara med och bidra till Gotlands utveckling, säger Cecilia Schelin Seidegård.

Kontakt