Risk för skogsbrand i Gotlands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

26 jun 2023 klocka 10.00 - 12.00

Vallfältvandring

Hushållningssällskapet anordnar vallfältvandring på Gotland grönt centrum tillsammans med Länsstyrelsen, inom Greppa näringen.

Bevattning av vall

Vi tittar på bevattningsförsöket i vall. Abraham Joel och Ingrid Wesström från SLU som har försöket deltar och berättar om bevattningsstrategier, sortblandningar med mera.

Bete på höstråg?

GGC har testat att så höstråg som bete tillsammans med westerwoldiskt rajgräs. Vi tittar på etableringen och diskuterar möjligheter med att så höstråg till betesvall.

Anmälan

Anmälan senast fredag den 23 juni.

Under träffen bjuder vi på fika. Vill du anmäla specialkost kan du skicka ett e-post till: anna.sorby@lansstyrelsen.se. Detsamma gäller om du är intresserad av att samåka till och från träffen.

Greppa näringens logotyp
Euflagga

Aktiviteten arrangeras inom Greppa näringen och finansieras med medel från EU och svenska staten. Deltagandet är kostnadsfritt.

Var:
Gotland Grönt centrum, Roma
Kostnad:
Gratis
Sista anmälningsdag:
23 jun 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Sista anmälningsdag är den 23 juni klockan 23.30.Denna aktivitet finansieras genom Greppa näringen, med medel från EU och svenska staten. Målgrupp är lantbrukare och deras familjemedlemmar samtanställda inom jordbruks- och trädgårdsnäringen. Ingår du i denna målgrupp? * (obligatorisk)
Denna aktivitet finansieras genom Greppa näringen, med medel från EU och svenska staten. Målgrupp är lantbrukare och deras familjemedlemmar samtanställda inom jordbruks- och trädgårdsnäringen. Ingår du i denna målgrupp?Kontakt