Risk för skogsbrand i Gotlands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

15 dec 2022 klocka 18.00 - 21.00

En gotländsk kraftsamling för eko

Gotlands Ekologiska Odlare, tillsammans med länsstyrelsens projekt Ekologisk produktion, bjuder in till jultallrik och föredrag den 15 december på Stelor i Västergarn.

Just nu går det trögt på ekomarknaden i Sverige. När vi blickar i backspegeln kan vi se att det svängt en hel del på ekomarknaden sedan Gotlands Ekologiska Odlare bildades år 1986. Men det är klart att det känns svajigt i tider som dessa – och då behöver vi vår eko-gemenskap.

Vi vill bjuda in Gotlands ekologiska odlares medlemmar och andra ekologiska lantbrukare till ett tillfälle att dela kunskap, samla kraft och ha trevligt!

Under kvällen gästas vi dessutom av Olle Ryegård som har arbetat med den ekologiska livsmedelsmarknaden i 26 år. Han har drivit tidningen Ekoweb.nu, Slätte Ekodag i Västergötland och Ekogalan på Grand Hôtel i Stockholm. Olle tar oss med på en spaning av den ekologiska livsmedelsmarknaden i Sverige – vad händer och varför?

Gotlands Ekologiska Odlare bjuder på en ekologisk jultallrik av gotländska råvaror, tillagad av köket på Stelor. Vid behov av specialkost, kontakta Paula Cederberg Ahlsten via e-post: paulacederberg@yahoo.se.

Anmälan

Du anmäler dig via formuläret nedan. Det finns ett begränsat antal platser. SIsta anmälningsdag den 12 december.

Om du önskar medverka på träffen, men inte hunnit anmäla dig förrän platserna fylldes, kan du skriva upp dig på väntelistan. Då hör vi av oss om någon av de anmälda fått förhinder. Maila till anna.sorby@lansstyrelsen.se om du vill skrivas upp på väntelistan.

Text

Var:
Stelor Västergarn 117, 622 30 Västergarn
Kostnad:
Gratis
Sista anmälningsdag:
12 dec 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 12 december klockan 23.30.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Kontakt