09 mar 2022 klocka 13.00 - 15.00

Seminarium om regenerativt lantbruk den 9 mars

En bild med en man och en kvinna som leende tittar in i kameran.

Anders Assis och Åsa Vilhemsson. Foto: Einar Assis.

Under våren arrangerar Greppa näringen fyra seminarier med fokus på regenerativt lantbruk. Under den första träffen kommer Åsa Vilhemsson och Anders Assis prata om principer, metoder och inriktningar för regenerativt lantbruk. Dels med perspektiv på nordiska förhållanden, men även med utblick i världen.

Träffen äger rum den 9 mars klockan 13.00-15.00 på Suderbys herrgård. Under träffen kommer länsstyrelsen bjuda på fika. Om du har önskemål gällande specialkost kan du skicka ett e-post med dina önskemål till Anna Sorby, anna.sorby@lansstyrelsen.se.

Anmälan sker via anmälningsformuläret nedan. Sista anmälningsdag den 8 mars.

Om föreläsarna

Åsa och Anders driver en gård i Hälsingland enligt regenerativa principer. Den erfarenhet som de fått via sin egen verksamhet och den kunskap som de skapat tillsammans med andra regenerativa bönder fick Åsa och Anders att vilja utbilda och inspirera andra om dessa metoder. Därför har de nu startat en ettårig utbildning i regenerativt lantbruk på Bäckedals folkhögskola i Sveg i Härjedalen. Syftet med utbildningen är att förstå den komplexitet som finns i landskapet och den självorganiserande helhet som vi människor är en del av.

Greppa näringens logotyp
Euflagga
Var:
Suderbys herrgård
Kostnad:
Gratis
Sista anmälningsdag:
08 mar 2022

Anmäl dig

Föreläsarna kommer medverka via länk, övrigt deltagande sker fysiskt på Suderbys herrgård.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 9 mars klockan 01.00.

Kontakt