18 mar 2022 klocka 13.15 - 15.15

Seminarium om regenerativt lantbruk den 18 mars

En bild med en man och en kvinna som tittar in i kameran. Bakom de syns ett vinterlandskap och en kohage med betande kor.

Åsa Vilhemsson och Anders Assis.

Under våren arrangerar Greppa näringen fyra seminarier med fokus på regenerativt lantbruk. Under den andra träffen kommer Åsa Vilhemsson och Anders Assis berätta mer om "Holistic management" - ett ramverk för planering och beslutsfattande med bland annat verktyg för betesplanering, ekonomi och att läsa ekosystemprocesser i fält.

Träffen äger rum den 18 mars klockan 13.15-15.15 på Lövsta, Grönt centrum. Under träffen kommer länsstyrelsen bjuda på fika. Om du har önskemål gällande specialkost kan du skicka ett e-post med dina önskemål till Anna Sorby, anna.sorby@lansstyrelsen.se.

Anmälan sker via anmälningsformuläret nedan. Sista anmälningsdag den 16 mars.

Om föreläsarna

Åsa och Anders driver en gård i Hälsingland enligt regenerativa principer. Den erfarenhet som de fått via sin egen verksamhet och den kunskap som de skapat tillsammans med andra regenerativa bönder fick Åsa och Anders att vilja utbilda och inspirera andra om dessa metoder. Därför har de nu startat en ettårig utbildning i regenerativt lantbruk på Bäckedals folkhögskola i Sveg i Härjedalen. Syftet med utbildningen är att förstå den komplexitet som finns i landskapet och den självorganiserande helhet som vi människor är en del av.

Greppa näringens logotyp
Euflagga
Var:
Lövsta, Grönt centrum.
Kostnad:
Gratis
Sista anmälningsdag:
16 mar 2022

Anmäl dig

Föreläsarna kommer medverka via länk, övrigt deltagande sker fysiskt på Lövsta, grönt centrum.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 16 mars klockan 20.00.

Kontakt