12 okt 2020 klocka 09.00 - 15.00

Hållbar upphandling

Illustration: Mostphotos

Arbetar du med upphandling, eller kravställning inför upphandlingar? Ta vara på detta kostnadsfria tillfälle att öka dina kunskaper om hållbarhetskrav i upphandlingar! Dagen ägnas åt hållbarhetsfrågor inom upphandling, med särskild fokus på inköp som involverar transporter.

Dagen innehåller bland annat:

  • Lagstiftning och relevanta regelverk
  • Olika faser i en upphandling
  • Upphandlingsverktyg
  • Upphandling och kontrakt
  • Goda exempel
  • Workshop

Leder oss genom dagen gör Catharina Piper, advokat och delägare på Moll Wendén Advokatbyrå. Catharina har mer än 20 års erfarenhet av hållbar offentlig upphandling. Catharina har tidigare arbetat på myndighet och varit chefsjurist, upprättat rapporter för Upphandlingsmyndigheten och skriver lagkommentaren till såväl LOU som LUF. Catharina rankas även som en av de bästa i landet på offentlig upphandling.

Anmälan

Anmäl dig senast den 7 oktober. Du har själv möjlighet att påverka programmet, genom att fylla i de frågor du vill diskutera eller lära dig om under dagen och vilka förväntningar du har, när du anmäler dig!

Anmälan Länk till annan webbplats.

Vi begränsar antalet deltagare till högst 50 personer och kommer att sitta i rymliga lokaler där det är enkelt att hålla avstånd.

Lokalerna har tillgång till funktionsanpassade toaletter och hiss.

Vi bjuder på fika och lunch.

Arrangör

Hållbara transporter (projektet drivs av Länsstyrelsen i Gotlands län i samverkan med Region Gotland, och finansieras främst genom medel från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden).

Kontakt

Anna Sorby
Länsstyrelsen i Gotlands län
E-post: anna.sorby@lansstyrelsen.se
Telefon: 010-223 93 86

Var:
Clarion Hotel Wisby, Visby
Kostnad:
Ingen kostnad
Sista anmälningsdag:
07 okt 2020

Kontakt