12 nov 2019 klocka 09.00 - 15.00

Gotlands mat- och livsmedelskonferens 2019

Efterfrågan på hållbart producerad mat ökar. Det sker stora förändringar i konsumtionsmönstret, inte minst bland de yngre. Samtidigt växer förväntningarna på att mat- och livsmedelsföretagen ska bidra till FN:s globala mål för en hållbar utveckling.

Hur ska Gotlands företag göra för att hänga med i utvecklingen och stärka sin position på marknaden? Det är temat för Gotlands mat- och livsmedelskonferens 2019, där Länsstyrelsen i Gotlands län och Region Gotland bjuder in till en heldag med spännande föreläsare och inspirerande diskussioner.

Möt Katarina Graffman, antropolog med inriktning på ungdomars konsumtionsmönster, som studerat de yngres inställning till att köpa svenska produkter. Möt Anna Richert, expert på hållbar mat vid WWF, som har tips på hur företag och andra organisationer kan bidra till FN:s globala utvecklingsmål.

Det blir dessutom paneldiskussion med unga lokala representanter för företag och organisationer, och så belyser vi hur vi ligger till i relation till målen för Gotlands mat- och livsmedelsstrategi.

Konferensen blir ett utmärkt tillfälle för dig att knyta nya kontakter, så skicka in din anmälan redan i dag, vi har endast plats för 100 deltagare!

Tid: Tisdag 12 november 2019, klockan 09.00-15.00
Plats: Suderbys herrgård, Toftavägen 201 i Västerhejde
Tillgänglighet: Hiss anpassad för rullstol, tillgänglighetsanpassad toalett och hörslinga
Övrigt: Kostnadsfritt, vi bjuder på fika och lunch

Anmälan senast 18 oktober via länken:
https://link.webropolsurveys.com/EP/AF3CD28169E395FClänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Har du frågor, kontakta:
Lars Nellmer, processledare Gotlands mat- och livsmedelsstrategi,
Länsstyrelsen i Gotlands län
E-post: lars.nellmer@lansstyrelsen.se
Telefon: 010-223 93 80

VAR: Suderbys herrgård, Toftavägen 201 i Västerhejde

KOSTNAD: Ingen kostnad

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 18 okt 2019

Kontakt