13 nov 2018 klocka 08.30 - 16.30

Gotlands mat- och livsmedelskonferens

Du och 99 andra måste träffas för att värdet av mat från Gotland ska öka. Anmäl dig idag till Gotlands mat- och livsmedelskonferens tisdag 13 november 2018 på Suderbys Herrgård. Temat är ”Hållbar tillväxt och varumärkesarbete – i praktiken”.

Du kommer att få veta mer om potentialen för gotländska produkter, en potential som bygger på att många konsumenter upplever närproducerat som mer hållbara livsmedel. Vidare har du möjlighet att inspireras av hur olika företag arbetar med kopplingen till Gotland för sina varumärken. Slutligen har du chansen att knyta nya kontakter och påbörja fler samarbeten.

Konferensen är ett led i genomförandet av Gotlands mat- och livsmedelsstrategi. Förhoppningsvis blir det en årlig aktivitet, där mat- och livsmedelsnäringarna träffas för nya kunskaper och kontakter.

Anmäl dig redan idag till lars.nellmer@lansstyrelsen.se. Uppge namn, företagets/organisationens namn, e-postadress och telefonnummer. Ange om du vill äta kött eller vegetariskt samt eventuell specialkost.

Välkomna!

VAR: Suderbys herrgård, Västerhejde

KOSTNAD: Ingen kostnad

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

Kontakt