Risk för vattenbrist i Gävleborgs länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Fisketillsynsutbildningar

Nu har du möjlighet att gå en fortbildningskurs för att bli fisketillsynsperson.

I Sverige är fritidsfisket är en viktig del av vårt nyttjande av naturresurser. För vissa fiskbestånd behövs det dock fiskeregler. En förutsättning för att fiskereglerna ska vara effektiva är att de respekteras. Därför behövs fisketillsyn, dels för att följa upp om reglerna följs, dels för att sprida information om gällande regler och deras syfte.

För att bli en fisketillsynsperson måste du vara 18 år och gå en grundutbildning.

På grund av covid-19 är antalet kurser och deltagare begränsat.

Ljusdal

Anmäl dig till fortbildningskursen lördag 31 oktober, klockan 08.30-16.30 via Studieförbundet Vuxenskolans webbplats Länk till annan webbplats.

Hofors

Anmäl dig till fortbildningskursen söndag 22 november, klockan 08.00-16.00 via Studieförbundet Vuxenskolans webbplats Länk till annan webbplats.

Anmäl dig till fortbildningskursen söndag 6 december, klockan 08.00-16.00 via Studieförbundet Vuxenskolans webbplats Länk till annan webbplats.

Bollnäs

Fortbildningskurs planeras vid intresse. Kontakta Tommy Vestersund för mer information och anmälan av intresse: tommy.vestersund@bollnas.se

Söderhamn

Fortbildningskurs planeras vid intresse. Kontakta Robin Larsson för mer information och anmälan av intresse: robin.larsson@studieframjandet.se

Kontakt