Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

#gävleborgshjältar

Gävleborgs hjältar – vi vet att ni finns och att ni gör massa bra saker för att hålla i och hålla ut. Nu är det dags att ni får den uppmärksamhet ni förtjänar!

Under hösten vill vi på Länsstyrelsen Gävleborg lyfta goda exempel, stort som smått, om hur vi i länet tillsammans minskar smittspridningen. Länsstyrelsen Gävleborg med landshövding Per Bill i spetsen utmanar er därför att nominera någon annan eller er själva till #gävleborgshjältar.

Under sommaren har Länsstyrelsen Gävleborg samarbetat med kommuner och andra aktörer för att ta fram en lägesbild från vårt län angående efterlevnaden av Folkhälsomyndighetens rekommendationer, riktlinjer och råd kring coronapandemin. I uppdraget ingår även att lyfta goda exempel på hur vi tillsammans minskar smittspridningen. Det här har gjorts veckovis på uppdrag av regeringen.

Nu är det dags att alla i vårt län får chans att lyfta vad de eller någon annan har gjort för att begränsa smittspridningen. Vi vill helt enkelt hylla #gävleborgshjältar!

Så blir man en hjälte

Hur gör du då för att berätta om din egen insats eller någon annans? Gör ett offentligt inlägg på Facebook eller Instagram och tagga det med #gävleborgshjältar och #landshövdingenlyfter. Som tack kommer vi längre fram bjuda in några av de personer som står bakom inläggen till Gävle slott för att träffa vår landshövding Per Bill.

– Jag ser verkligen fram emot att se vilka fantastiska insatser våra länsinvånare gjort för att minska smittspridningen, och att sedan få träffa några av dem. Pandemin pågår fortfarande och det är viktigt att hålla i och hålla ut, säger Per Bill.

Lämna ditt bidrag

Via Per Bills och även Länsstyrelsen Gävleborgs Facebook-sida samt länsstyrelsens Instagramkonto kan du lämna ditt bidrag som en kommentar eller ett eget inlägg. Glöm inte att tagga inlägget med #gävleborgshjältar och #landshövdingenlyfter.

Kontakt