Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Vuxen omhändertagen tik till salu

Omhändertagen tik till salu

Tiken är cirka 4-5 år och är en blandras (ej rasren karelsk björnhund) som är van att gå i hundrastgård och behöver därför få träna på att bli rumsren inomhus. Tiken är trevlig och social och ska också ha tidigare erfarenhet av älgjakt med god framgång.

Länsstyrelsen söker nu ett nytt hem till denna hund. Det är en fördel om du som hundägare är aktiv och kanske intresserad av jakt eller annan aktivering, exempelvis viltspår, vandring, löpning eller liknande.

Är du intresserad av att köpa tiken får du gärna höra av dig med e-post till djurskydd.gavleborg@lansstyrelsen.se. Dit kan du också skicka eventuella frågor. Vi har inte möjlighet att ta emot din intresseanmälan här på Facebook. Är du intresserad ska du vara beredd att ta överta hunden omgående.

När du anmäler intresse ska du lämna fullständigt namn, adressuppgifter och telefonnummer.

Här hittar du information om hur Länsstyrelsen hanterar personuppgifter:

www.lansstyrelsen.se/dataskyddlänk till annan webbplats.

Länsstyrelsen förbehåller sig prövningsrätt av samtliga inkomna intresseanmälningar och rätt att förkasta samtliga om myndigheten bedömer att kraven inte uppfylls.

Var detta inte det djur du söker? Om du är intresserad av att överta/köpa djur som ska omplaceras kan du e-posta oss på djurskydd.gavleborg@lansstyrelsen.se och lämna dina uppgifter samt beskriva vilket slags djur du är intresserad av så kontaktar vi dig när vi har en sådan individ för omplacering.”

 

Kontakt