Aktuella varningsmeddelanden i Gävleborgs länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Länsstyrelsernas webb nominerad till Guldhanden 2018

Kommunikationsfunktionen vid Länsstyrelsen Gävleborg. Från vänster; Katarina Borg, Erika Axmark, Kristin Wallin Hägglund, Martina Lundgren, Eva Malmborg och Torsten Edwinson.

Kommunikationsfunktionen vid Länsstyrelsen Gävleborg. Från vänster; Katarina Borg, Erika Axmark, Kristin Wallin Hägglund, Martina Lundgren, Eva Malmborg och Torsten Edwinson.

Länsstyrelsernas webbplatser under lansstyrelsen.se är nominerade till Guldhanden 2018 i kategorin Bästa offentliga webbplats. Den nya webben fungerar i mobila enheter och är anpassad till olika målgrupper.

- Det känns fantastiskt roligt och ett bevis för att kommunikationsteamet här i Gävleborg liksom utvecklingsgruppen nationellt har hög kompetens och att det har gett resultat, säger Martina Lundgren, kommunikationschef på Länsstyrelsen Gävleborg.

Lansstyrelsen.se är en av fyra finalister och priset kommer att delas ut den 23 oktober under SiteVisiondagarna i Örebro. I kategorin Bästa offentliga webbplats är Länsstyrelsen nominerad tillsammans med Försvarshögskolan, Riksrevisionen och Tyresö kommun.

Torsten Edwinson, webbansvarig i Gävleborg har under våren arbetat till största del med utveckling av webbplatsen.

- Riktigt roligt att det blev så bra! Det var så skönt att webben fanns på plats innan sommaren och bränderna i Ljusdal, det underlättade arbetet enormt.

Guldhandsjuryn består av experter från olika områden inom webb samt representanter från SiteVision. Webbplatsen lanserades i slutet av maj och även om den redan får riktigt gott omdöme av såväl användare som experter är det viktigt att den fortsätter att leva och utvecklas.

- Nästa steg i utvecklingsarbetet av den kommunikativa infrastrukturen är att se över Intranätet. Min förhoppning är att det ska bli mer interaktivt och vara ett ännu bättre ledningsstöd, säger Martina Lundgren.

Mer information om Guldhanden 2018 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt