Lunchföreläsning: Innovation för matföretagare

Är du intresserad av hur du kan skapa förutsättningar för att jobba med förnyelse i ditt företag? Då är du välkommen på den här kostnadsfria lunchföreläsningen tillsammans med Dalarna Science Park.
Innovationsförmåga, att utveckla nya idéer till nya produkter eller tjänster, är en avgörande pusselbit för att utveckla ett ännu bättre livsmedelssystem och mer lönsamma matföretag.
Det finns idag en internationell standard för innovationsledning som ger vägledning i hur du kan organisera ditt arbete för att bli bättre på att ta nya idéer till marknaden.
Målgrupp
Inbjudan riktar sig till dig som är verksam i förtag inom livsmedelsproduktion, förädling och besöksnäring på landsbygden i Dalarna eller Gävleborgs län. Övriga deltagare i mån av plats.
Program
12.00 - 13.00 Föreläsning: Erik Tosterud, som utbildar i innovationsledning, ger oss en inblick i vad det handlar om tillsammans med David Levrén som jobbar med utvecklingsfrågor för livsmedelsföretag på Dalarna Science Park.
Lunchföreläsningar 2025
Under 2025 ordnar Länsstyrelserna i Dalarnas län och Gävleborgs län en kunskapsbuffé i form av lunchföreläsningar som ska ge inspiration till dig som är företagare inom livsmedel och besöksnäring.
Du kan delta på alla tillfällen eller plocka de föreläsningar som dig passar bäst. Vi har med oss en fantastisk skara av kunniga och inspirerande föreläsare. Alla föreläsningar är digitala, sker under lunchtid och är kostnadsfria. Ytterligare datum och teman presenteras i vår kalender.
- Var:
- Kursen genomförs digitalt via plattformen Teams. Länk till kursen skickas via e-post efter sista anmälningsdag.
- Kostnad:
- Kostnadsfritt.
- Sista anmälningsdag:
- 18 mar 2025