Produktutveckling - sensorisk analys
Välkommen till en föreläsning om produktutveckling genom sensorisk analys. Hur kan du använda olika sinnen för att få fram den bästa produkten? Under en timme kommer du få grunden i hur sensorisk analys kan användas i ditt företag.
Sensorik är läran om vad vi i kan uppleva med våra sinnen – syn, hörsel, känsel, smak och lukt.
Att använda sig av sensorisk analys är användbart vid utveckling av nya produkter och befintliga produkter, att ta reda på vad konsumenter gillar och i marknadsföringssamanhang. Analysen kan göras både på råvara och på vidareförädlad produkt.
Anette Jonsäll har disputerat vid Uppsala universitet inom området Sensorisk analys tillsammans med MatVärdens Linda Elverstig har hon skapat SmakStudion, en plats för företagen att göra olika sensoriska tester.
Under 2024 ordnar Länsstyrelserna i Dalarna och Gävleborg en kunskapsbuffé i form av lunchföreläsningar som ska ge inspiration till dig som är företagare inom mat och turism. Du kan delta på alla tillfällen eller plocka de föreläsningar som passar bäst. Vi har med oss en fantastisk skara av kunniga och inspirerande föreläsare. Alla föreläsningar är digitala, under lunchtid och kostnadsfria.
- Var:
- Digitalt
- Kostnad:
- Kostnadsfritt
- Sista anmälningsdag:
- 19 maj 2024
Anmäl dig
Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.
Agenda 2030 i Gävleborgs län
Agenda 2030 ingår i Länsstyrelsen Gävleborgs läns strategiska arbete och verksamhetsplanering.
Vi arbetar för att bidra till att uppfylla målen i den globala agendan, tillsammans med regionala och lokala aktörer.