Inspirationsföreläsning: från hobby till företagare-inspirerande exempel
Foto: Linda Elverstig, Matvärden
När du går ifrån att ha en hobbyverksamhet till att starta ett företag och personal ska anställas finns det mycket att tänka på. Denna lunchföreläsning får du lyssna till två personer med erfarenhet från att börja i liten skala och sedan växla upp sin verksamhet. Vi har med oss en fantastisk skara av kunniga och inspirerande föreläsare.
Rosahöjdens gård, kök och bageri i Dalarna
– Mitt mål är att bygga ett livskraftigt företag med många ben att stå stadigt på med delaktig personal som vill jobba kvar i många år, säger Anna Forsberg på Rosahöjdens gård, kök och bageri.
I Fredriksberg driver Anna Bageri, kök och camping och hemma på gården har hon höns. Välkommen att höra henne berätta om sin företagsresa från start, till att idag ha tre anställa.
Världsarvet Gästgivars i Hälsingland
För fem år sedan köpte Pia och Björn Ohlson Världsarvet Gästgivars i Vallsta.
Pia berättar om resan från köpet till att ha fler anställda och en stor verksamhet med restaurang, odlingar, guideverksamhet och förvaltande av kulturarv.
Om lunchföreläsningarna
Under 2023 ordnar Länsstyrelserna i Dalarna och Gävleborg en kunskapsbuffé i form av lunchföreläsningar som ska ge inspiration till dig som är företagare inom mat och turism. Du kan delta på alla tillfällen eller plocka de föreläsningar som passar bäst. Vi har med oss en fantastisk skara av kunniga och inspirerande föreläsare. Alla föreläsningar är digitala, under lunchtid och kostnadsfria.
- Var:
- Digitalt via teams.
- Kostnad:
- Kostnadsfritt.
- Sista anmälningsdag:
- 09 okt 2023
Anmäl dig
Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.