15 nov 2022 klocka 09.00 - 17.00

Baka med lokala råvaror

Havtornsbuske, Anna på Järvsö Gårdsbageri och gåärt.

Fotograf: Linda Elverstig (havtorn och gråärt) och Stephan Lombard (Anna)

Temadag för professionella bagare/konditorer där vi utforskar nya smaker. Vill du få inspiration att utveckla dig och ditt sortiment?

Missa då inte tillfället att träffa andra bagare från länet hos Anna på Järvsö Gårdsbageri. Hon medverkar i Eldrimner konditorprojekt för produktutveckling av traditionella konditoriprodukter och delar med sig av sina erfarenheter därifrån. Anna är även bagaren som sedan 2011 driver Järvsö Gårdsbageri och deras bröd har vunnit flera medaljer i SM i mathantverk och de har många gånger fått utmärkelsen Årets Fikaställe av White Guide.

Det blir fokus på att ersätta mandel med den spännande och hållbara råvaran gråärt som vi kan odla lokalt. Vi kommer också att ersätta traditionell syra (citron och lime) med havtorn och granskott samt göra krämer med olika smaksättningar istället för vanilj.

Medverkar gör även odlaren Annika Sahlin från Skale Skafferi.

Var:
Järvsö Gårdsbageri, Järvsö
Kostnad:
Träffen är kostnadsfri men deltagarna betalar fika och mat till självkostnadspris på plats. 200 kronor exklusive moms.
Sista anmälningsdag:
08 nov 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 8 november klockan 23.30.

Kontakt