01 sep 2021 klocka 18.00 - 19.30

Prova på mathantverk - färskkorv

med Hans Erik

Prova på mathantverk färskkorv med Hans Erik.

Vill du lära dig förädla egenproducerade råvaror eller köpa råvaror av andra för att förädla? Oavsett så är du välkommen att delta på ett eller flera av våra inspirationstillfällen där du får chans att möta prisbelönta mathantverkare från Gävleborg som guidar dig från början till slut.

Onsdag 1 september klockan 18.00 -19.30 kan du prova på färskkorvstillverkning med Hans-Erik Holmqvist från MatVärden och Högbo Gårdshandel.

Lär dig grunderna i förädling av grönsaker, bär och charkuteri under en serie inspirationstillfällen under ledning av erfarna prisbelönta mathantverkare från länet. Efter föreläsningarna finns det möjlighet att boka in sig i MatVärdens produktionsvagn för att prova på att själv förädla råvarorna. Produktionsvagnen finns i Högbo.

De digitala föreläsningarna har obegränsat antal platser medan prova-på-tillfällen i produktionsvagnarna har begränsat antal platser.

Programmet är kostnadsfritt för alla deltagare och finansieras av Landsbygdsprogrammet 2014 – 2020. Projektet är ett samarbete mellan Länsstyrelsen Gävleborg och MatVärden.

Läs mer på MatVärden. Länk till annan webbplats.

Anmälan

Anmälan sker på mail:
Maria Persson, Länsstyrelsen Gävleborg
maria.helena.persson@lansstyrelsen.se
Tel: 010-225 14 28

VAR:
Digital föreläsning
KOSTNAD:
Gratis
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
31 aug 2021

Kontakt