10 okt 2020 klocka 09.00 - 15.30

Lär dig mer om jordkällare

Detta är kurser för dig som vill ta hand om din jordkällare på bästa sätt.

Detta är kurser för dig som vill ta hand om din jordkällare på bästa sätt.

Denna kurs arrangeras i samarbete med hembygdsföreningen i Österfärnebo. Vi lär oss hur jordkällare kan användas, bevaras och restaureras under ledning av Kjell Gustafsson, Ängagärdets Natur och Kultur.

På förmiddagen blir det teori och eftermiddagen ägnas åt besiktning av jordkällare. Ta gärna med bilder på din egen jordkällare om du vill har råd från Kjell.

Ta med mat för dagen!

VAR: Sockenstugan Österfärnebo

KOSTNAD: Kursen är kostnadsfri.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 08 okt 2020

Anmäl dig

Vi behöver din anmälan senast 8 oktober innan kl 12,00.
Begränsat antal deltagare.

Så här hanterar vi dina personuppgifter

När du anmäler dig lämnar du personuppgifter till länsstyrelsen. Vi behöver uppgifterna för att veta hur många deltagare som kommer, kunna skicka bekräftelse på anmälan samt kontakta dig i händelse att kursen behöver ställas in.

Länsstyrelsen rapporterar också in anmälningsuppgifter i form av namn och personnummer till Jordbruksverkets elektroniska system. Vi gör detta för att redovisa vilka som tagit del av aktiviteter som finansieras av EU-medel vilket vi är skyldiga att göra enligt lag. Efter att uppgifterna har redovisats till jordbruksverket raderas uppgifterna hos länsstyrelsen.

Om du vill veta hur Jordbruksverket behandlar de personuppgifter som du lämnar i samband med anmälan, kan du läsa mer på Jordbruksverkets hemsida.

Läs mer om hur länsstyrelsen hanterar personuppgifter:
Så hanterar vi dina person­uppgifterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Covid 19

På grund av rådande läge med coronaviruset (covid-19) kommer vi att begränsa antalet deltagare på våra aktiviteter. Det innebär att anmälan är nödvändig.

Vi följer noggrant utvecklingen och direktiven gällande smittspridningen av covid-19. Det innebär att aktiviteter och datum som är planerade i dagsläget kan komma att ändras eller ställas in. Vid förändringar kommer vi att meddela anmälda deltagare.

Om du har symptom på luftvägsinfektion ska du stanna hemma, liksom om du tillhör en riskgrupp. Samåk ej med andra än de du normalt umgås med. På gården ska vi hålla avstånd mellan varandra, vi samåker inte och hälsar inte i hand.

Aktiviteten finansieras av EU genom landsbyggdsprogrammet 2014-2020

Kontakt