Jobba hos oss

Har vi ditt drömjobb? Hos oss kan du använda all din kompetens och utvecklas som person medan du arbetar med att göra Gävleborg starkt, hållbart, inkluderande och attraktivt.

Det finns många möjligheter med att jobba hos oss. En av fördelarna är läget. Vi sitter i lokaler som ligger både centralt och vackert beläget intill Gavleån. Hos oss försöker vi så långt som möjligt ge alla medarbetare tillgång till eget arbetsrum. Andra möjligheter hänger delvis samman med att vi är en statlig myndighet, medan andra är mer specifika för just vår arbetsplats.

Våra lediga jobb

Vi erbjuder bland annat:

  • Beroende på ålder har du upp till 35 dagars semester
  • Friskvård på betald arbetstid
  • Friskvårdsbidrag på 1 000 kronor per år
  • Besök hos läkare och tandläkare på arbetstid
  • Ersättning för kostnader vid läkarbesök.

Aktiviteter för balans i livet

I dag finns en medvetenhet om hur viktigt det är med balans i livet. Samtidigt som vi vet att en fungerande balans mellan arbete och fritid är oerhört viktigt, kan det vara nog så svårt att hitta balansen i vardagen.

Som arbetsgivare försöker vi på olika sätt att skapa förutsättningar för en fungerande balans. Det gör vi bland annat genom flexibilitet vad gäller arbetstider och arbetsplats. För att underlätta för dig som förälder betalar länsstyrelsen som statlig myndighet en kompletterande ersättning, så att du får 90 procent av din lön under föräldraledigheten. Som småbarnsförälder har du även möjlighet att arbeta deltid ända fram till barnet är tolv år.

Kamrat- och Idrottsförening

Vår kamrat- och idrottsförening har till ändamål att främja utövandet av idrott samt att anordna utflykter, utbildning och sammankomster för oss anställda. Aktiviteter som anordnas är poweryoga, muskelpass, stand-up, trädgårdsplanering, biblioteket, pubar och fester och mycket mer. Vi har även möjlighet att träna på vårt eget gym på arbetsplatsen.

Socialt engagerad arbetsplats

För oss är det viktigt med ett socialt engagemang, att vara med och ta ansvar. Det gör vi på olika sätt, till exempel:

  • Samverkan med grundskolan som syftar till att elever ska känna sig tryggare i sina val av utbildning och yrken, liksom för att öka förståelsen för vårt arbete.
  • Under 2016 - 2017 tog vi emot 52 nyanlända personer på praktik för att skapa snabbare vägar till arbete och utbildning.
  • Diplomerad cykelvänlig arbetsplats, eftersom det är självklart för oss att göra vad vi kan för att bidra till miljömålen.

Varför jobba hos oss?

Länsstyrelsen är en arbetsplats med mångsidig verksamhet. Vi arbetar med frågor som rör miljö, natur, samhällsutveckling, krisberedskap, landsbygd och många andra samhällsnyttiga områden.

Kontakt

Länsstyrelsen Gävleborg

801 70 Gävle

Dela sidan:

Landshövding

Per Bill

Besöksadress

Borgmästarplan 2, Gävle

Postadress

801 70 Gävle

Organisationsnummer

202100-2437

Följ oss