Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Länsstyrelsen vill ha in goda exempel på lösningar som begränsar smittspridningen av covid-19

Bild på människor som möts digitalt

Länsstyrelserna har som uppdrag att samla in och sprida goda exempel på åtgärder som kommuner och berörda aktörer kan genomföra för att minska risken för smittspridning. Nu ber vi både verksamheter och allmänheten att skicka in exempel på lösningar från hela länet. Som tack kommer landshövding Ylva Thörn bjuda några av bidragen till Residenset i Falun för en rundtur och lunch.

– Vi behöver alla hjälpas åt för att minska smittspridningen i vardagen och samtidigt göra det möjligt för människor att träffa varandra under säkra former. Och vi vet att det finns många goda exempel ute i länet på hur verksamheter och privatpersoner gjort smarta anpassningar som gör det möjligt för människor att mötas på ett säkert sätt. Nu vill vi ha in exemplen så att vi kan sprida dem vidare, säger landshövding Ylva Thörn.

Länsstyrelsen har gått ut med sitt önskemål via sin facebooksida där det går att lämna sitt bidrag som en kommentar till Länsstyrelsens inlägg. Det går också bra att skicka in sitt bidrag via e-post direkt till stab.dalarna@lansstyrelsen.se, senast måndagen den 15 september.

Kontakt