Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Individuell coaching i samband med din Klimatklivetansökan

Klimatklivet står skrivet med svart text på vita rutor, bakgrunden är gul

Nu erbjuder vi individuell coachning i samband med att årets första ansökningsomgång för det statliga investeringsstödet Klimatklivet öppnar. I Dalarna har det sedan 2015 delats ut 183 miljoner kronor i stöd till klimatsmarta åtgärder och nu finns det möjlighet att söka stöd igen. Den som är intresserad och vill ha coachning kan själv boka en tid på Länsstyrelsens webbplats.

Nu öppnar vi upp för att boka in sig på individuell coachning med Länsstyrelsens klimatstrateger. De kan under tillfället komma med tips inför din ansökan och ge råd för just er idé. Stöd från Klimatklivet kan sökas av företag, kommuner, föreningar och organisationer (inte privatpersoner).

”Genom att erbjuda ett tillfälle för att prata om idéerna dessa aktörer har med sig hoppas vi kunna underlätta för de som är intresserade av att söka stödet att skicka in en ansökan” säger Annika Varghans som är klimatstrateg på Länsstyrelsen i Dalarnas län.

Ansökningsomgången öppnar snart

Årets första ansökningsomgången öppnar den 10 februari och pågår fram till den 10 mars. Ytterligare två omgångar öppnar under året (5 – 28 maj samt 27 augusti – 24 september). Om satsningen på individuell coachning faller väl ut kommer individuell coachning erbjudas i samband med de kommande ansökningsomgångarna också.

Informationsträffar

Individuell coachning 5 februari

Individuell coachning 7 februari

Vad är Klimatklivet?

Klimatklivet är ett investeringsstöd till lokala och regionala åtgärder som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. De investerade medlen ska ge största möjliga utsläppsminskning per investerad krona.

Klimatklivet på Naturvårdsverkets webbplatslänk till annan webbplats

Kontakt