Publiceringsdatum:
Senast uppdaterad:
Vi lyfter och synliggör livsmedelskedjan i Dalarna
Välkommen på en branschdag där vi lyfter och synliggör livsmedelskedjan i Dalarna, från jord till bord!
Branschdagen kommer att vara en mötesplats fylld av inspiration och god mat från Dalarna, riktat till alla som är en del av Dalarnas livsmedelskedja: producenter, förädlare, upphandlare, inköpare, krögare, kockar och storkökspersonal. Syftet med dagen är att skapa och stärka nätverk, inspirera och skapa förutsättningar för bättre och nya affärer samt ökad lönsamhet.
Under dagen kommer det att dukas upp en bredd av föreläsningar och seminarier och finnas möjlighet att knyta viktiga kontakter med aktörer och leverantörer inom olika delar av livsmedelskedjan.
Några exempel på programpunkter är:
- lönsamhet
- livsmedelsstrategi och beredskap
- lokal mat på restaurang
- smaka på Dalarna
- eko + lokalt
- upphandling
- innovation för matföretagare och att nå nya marknader med digitalisering.
Branschdagen är en gemensam satsning som arrangeras av Dalarnas kompetenscenter för livsmedelskedjan, Lokal Mat, Dalasmak, Lokal Gastronomi Dalarna, Länsstyrelsen i Dalarnas län, Dalarna Science Park, Lantbrukarnas Riksförbund, Upphandlingscenter Falun-Borlänge, Upphandlingsenheten Mora-Orsa-Älvdalen, Organic Sweden och Region Dalarna.
Var: Stiernhööksgymnasiet i Rättvik
När: 29 oktober klockan 8.45-16.45
Mer information, program och biljetter hittar du på länken nedan.