10 okt 2024 klocka 12.00 - 13.00

Platsunik mat

Välkommen på en digital lunchföreläsning där du får inspiration kring hur det platsunika kan bidra till att utveckla både livsmedelsproduktion och besöksmål.

Föreläsare är Riina Myrsell – Skedvi Bröd. Riina är sedan 2019 verksamhetsansvarig för Skedvi Bröd (knäckebrödsbageriet). Hon har arbetat med att ansöka om en skyddad geografisk beteckning till brödet och varit en del av arbetet med sammanslagning av varumärken 2021. Vid sammanslagningen uttalade Skedvi Bröd att de ska bli ”Sveriges nästa matdestination”.

Målgrupp

Föreläsniningen riktar sig till blivande eller befintliga företagare inom livsmedelsproduktion, förädling och turism på landsbygden i Dalarna eller Gävleborgs län.

Lunchföreläsningar 2024

Under 2024 ordnar Länsstyrelserna i Dalarna och Gävleborg en kunskapsbuffé i form av lunchföreläsningar som ska ge inspiration till dig som är företagare inom mat och turism. Du kan delta på alla tillfällen eller plocka de föreläsningar som passar bäst. Vi har med oss en fantastisk skara av kunniga och inspirerande föreläsare. Alla föreläsningar är digitala, under lunchtid och kostnadsfria.

Fler föreläsningar

Anmäl dig till föreläsningarna via länkarna:

28 augusti – Förnya din matlagning med vilda växter, Nanna Borchert

26 september – Skogsbär: Förr – Nu – Framtid, Fredrik Reinholdsson. Olle Svenssons Partiaffär AB/Finnerödja.

Ytterligare tillfällen och möjlighet till anmälan kommer inom kort i länsstyrelsens kalender.

Varmt välkomna!

Var:
Digitalt. Teams-länk skickas till deltagarna efter sista anmälningsdag.
Kostnad:
Deltagandet är kostnadsfritt.
Sista anmälningsdag:
08 okt 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Om du saknar bekräftelse per e-post är du inte anmäld.

Det finns 35 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 8 oktober klockan 23.59.

Jag vill ha information om framtida kurser och aktiviteter som Länsstyrelsen anordnar inom livsmedel och jordbruk? (obligatorisk) * (obligatorisk)
Jag vill ha information om framtida kurser och aktiviteter som Länsstyrelsen anordnar inom livsmedel och jordbruk? (obligatorisk)


Eu-logotype

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Helena Höij

Besöksadress

Åsgatan 38

Postadress

791 84 Falun

Organisationsnummer

202100-2429

Följ oss