02 jul 2024 klocka 10.00 - 12.00

Lär dig kommunicera mervärden med ekologisk mat från Dalarna

Behöver du vässa din kommunikation och utveckla din marknadsföring kring ekologisk mat? På den här utbildningen får du inspiration och kunskap om ekologisk produktion i Dalarna och de mervärden som följer med konsumtion av ekologisk mat.

Vi avslutar dagen med gemensam lunch.

När du väljer ekologiskt och KRAV-märkt får du sju stora ekovinster på köpet: Biologisk mångfald. Friskt vatten. Bördiga jordar. Inga naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel. Extra god djuromsorg. Mat utan konstgjorda tillsatser – som alltid är kontrollerad.

Vi är stolta över att Dalarna ligger med i toppen när det gäller ekologiskt certifierad areal och certifierad djurhållning i Sverige. Ambitionen är att fortsätta lyfta fram livsmedel med höga krav beträffande hållbarhet, miljö och etik. När du väljer ekologiskt från Dalarna gynnar du dessutom lantbruk och livsmedelsföretag i Dalarna!

Målgrupp

Inbjudan riktar sig till dig som är lantbrukare och medarbetare inom livsmedelsföretag.

Fotografering på plats

Under våra aktiviteter tar vi ibland bilder. För att vi ska kunna använda bilderna och samtidigt följa GDPR behöver vi förvarna dig som deltagare om att det kan komma att fotograferas under mötet. På mötesplatsen ska vi informera om var det finns lämpliga ytor på platsen för dig som inte vill vara med på bild.

Var:
Skedvi bröd, Landsvägen 38, Stora Skedvi
Kostnad:
Deltagandet är kostnadsfritt och förmiddagskaffe och lunch ingår.
Sista anmälningsdag:
30 jun 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Om du saknar bekräftelse per e-post är du inte anmäld.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 30 juni klockan 23.59.
EU flaggan, blå bakgrund med gula stjärnor i en cirkel. Text under flaggan, det står: Euopeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden. 

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Helena Höij

Besöksadress

Åsgatan 38

Postadress

791 84 Falun

Organisationsnummer

202100-2429

Följ oss