20 sep 2024 klocka 08.30 - 09.30

Digital informationsträff om barn och unga i organiserad brottslighet (Bob)

Bild som visar färgstänk på vit bakgrund

Polismyndigheten tillsammans med länsstyrelserna i Dalarnas, Värmlands och Örebro län bjuder in till en gemensam informationsträff med anledningen av regerings-uppdraget förkortat Bob (Barn i organiserad brottlighet).

Syftet med träffen är att informera om vad Bob-uppdraget innebär, status för arbetet i Bergslagen och planen för arbetet framåt. Det kommer finnas mycket tid för frågor till länsstyrelserna och Polismyndigheten som ansvarar för samordningen av Bob-arbetet i Bergslagen.

Uppdraget är att skapa en samverkansstruktur för att stärka arbetet med barn och unga som riskerar att begå eller begår grova brott i miljöer kopplade till organiserad brottslighet.

Läs gärna mer om regeringsuppdraget:

Uppdrag att inratta en samverkansstruktur för ett sammanhållet arbete med barn och unga som riskerar att begå eller begår grova brott, regeringens webbplats Länk till annan webbplats.

Målgrupp

Informationsträffen riktar sig speciellt till dig som arbetar med barn och unga i eller i risk för kriminalitet eller är chef för denna typ av verksamhet både inom offentlig och privat/idéburen sektor.

Var:
Digitalt
Kostnad:
Gratis
Sista anmälningsdag:
18 sep 2024

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Helena Höij

Besöksadress

Åsgatan 38

Postadress

791 84 Falun

Organisationsnummer

202100-2429

Följ oss