Risk för skogsbrand i Dalarnas länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

12 jun 2024 klocka 09.00 - 11.30

Bekämpa arbetslivskriminalitet i upphandlings- och tillsynsprocesser

Anslut till vår digitala föreläsning den 12 juni, för att utforska hur vi tillsammans kan stärka våra processer inom upphandling, tillsyn och tillståndsarbete för att effektivt bekämpa arbetslivskriminalitet. Håkan Dahlgren, specialist på Ekobrottsmyndigheten, leder sessionen som syftar till att öka medvetenheten och kunskapen om de risker och varningssignaler som är kopplade till den här formen av brottslighet.

Arbetslivskriminalitet är ett växande problem som underminerar vårt demokratiska system och de grundläggande principerna för rättvis konkurrens. Brotten omfattar allt från missbruk av offentliga medel till exploatering av individer, vilket skapar en tystnadskultur och otillåten påverkan. Med fokus på hur offentlig upphandling, tillsyns- och tillståndsarbete kan påverka och förebygga den här typen av brottslighet, är föreläsningen en ovärderlig möjlighet för alla som arbetar inom offentlig verksamhet.

Under föreläsningen kommer Håkan Dahlgren att dela med sig av sina insikter och erfarenheter för att hjälpa oss identifiera och hantera varningssignaler samt använda effektiva verktyg för att motverka arbetslivskriminalitet.

Målgrupp

Föreläsningen riktar sig framförallt till medarbetare och chefer inom offentlig sektor som är involverade i upphandling, tillsyn och tillstånd.

Teknisk support före och under mötet

Föreläsningen hålls på Teams. Om du som deltagare behöver teknisk support eller har andra frågor om användning av det digitala verktyget före eller under mötet. Hör av dig till:

Malin Kapla
Telefon 010 225 04 35
malin.kapla@lansstyrelsen.se

Varmt välkomna!

Var:
Digitalt. Teams-länk skickas till deltagarna efter sista anmälningsdag.
Kostnad:
Deltagandet är kostnadsfritt.
Sista anmälningsdag:
10 jun 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Om du saknar bekräftelse per e-post är du inte anmäld.

Använd webbläsaren Edge

Vi har uppmärksammat att det ibland uppstår tekniska problem med anmälningen beroende på vilken webbläsare du använder. Använd i första hand Microsoft Edge.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 10 juni klockan 17.00.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Helena Höij

Besöksadress

Åsgatan 38

Postadress

791 84 Falun

Organisationsnummer

202100-2429

Följ oss