25 jan 2024 klocka 12.00 - 13.00

Portionen under tian – en spännande företagsresa

Titeln på föreläsaren Hannas bok "Portionen under tian - Äta ute" 

Välkommen att delta på en digital lunchföreläsning med företagaren Hanna Olvenmark, känd för Portionen under tian. Hanna Olvenmark är influerare, kokboksförfattare och inspiratör. Många följer henne på Instagram för att få tips på goda och prisvärda recept.

Hanna kommer i denna föreläsning dela med sig av sin företagsresa, och vilka lärdomar hon dragit under de åtta åren hon har drivit sitt företag. Från början var inte friluftsliv och utemat en del av det hon kommunicerade men allteftersom det blev ett viktigare inslag i hennes eget liv så blev det en av hennes missioner; att visa att det går att enkelt komma ut, och att det är en billig och hållbar aktivitet som alla kan göra.

Hanna har skrivit 3 böcker, varav en är helt dedikerat att äta ute. Självklart kommer hon dela med sig av enkla och inspirerande recept och tips.

Målgrupp

Blivande eller befintliga företagare inom livsmedelsproduktion, förädling och turism på landsbygden i Dalarna eller Gävleborgs län.

Lunchföreläsningar 2024

Under 2024 ordnar Länsstyrelserna i Dalarna och Gävleborg en kunskapsbuffé i form av lunchföreläsningar som ska ge inspiration till dig som är företagare inom mat och turism. Du kan delta på alla tillfällen eller plocka de föreläsningar som passar bäst. Vi har med oss en fantastisk skara av kunniga och inspirerande föreläsare. Alla föreläsningar är digitala, under lunchtid och kostnadsfria.

Fler lunchföreläsningar

Bygg ditt varumärke och nå ut, 13 februari

Strategisk planering för ägarskifte, 17 april

Att bli arbetsgivare, 11 mars

Produktutveckling - sensorisk analys, 21 maj

Var:
Digitalt via Teams
Kostnad:
Kostnadsfri
Sista anmälningsdag:
23 jan 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Dagen innan föreläsningen får du ett mail med Teams-länk.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 23 januari klockan 23.30.
Loggor: Lokal mat och Europeiska jordbruksfonden. 

Föreläsningen ingår i och subventioneras av projektet ”Nya jobb inom livsmedelskedjan – info/demo”. Projektet samarbetar med föreningen Lokal mat i planering och genomförande av aktiviteter. Projektet är en del av Landsbygdsprogram för Sverige 2014–2020, som finansieras av EU och Svenska staten.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Helena Höij

Besöksadress

Åsgatan 38

Postadress

791 84 Falun

Organisationsnummer

202100-2429

Följ oss