21 sep 2023 klocka 13.00 - 16.00

Betesplanering för regenerativ nötboskapshållning

Länsstyrelsen i Dalarnas län bjuder in till till en träff med diskussion och erfarenhetsdelning i gruppen och fältvandring på temat ”Regenerativ nötboskapshållning”.

Välkommen på en tretimmars träff på temat betesplanering för ett regenerativt jordbruk. Träffen ges inom en befintlig erfarenhetsgrupp på temat ”Regenerativ nötboskapshållning”.

Träffen är en del i en redan pågående erfarenhetsgrupp och bygger mycket på att du som deltagare delar med dig av dina egna erfarenheter och tankar.

Vi inleder träffen med genomgång av verktyg för betesplanering och Kristina Forsberg, som håller i dagen, delar med sig av sina erfarenheter och det upplägg som hon använder sig av. Därefter gör vi en fältvandring där vi tittar på beten, djur och stängsling.

Målgrupp

Inbjudan riktar sig till dig som är lantbrukare med nötboskap.


Fotografering på plats

Under seminarier och konferenser tar vi ibland bilder. För att vi ska kunna använda bilderna och samtidigt följa GDPR behöver vi förvarna dig som deltagare om att det kan komma att fotograferas under mötet. Det ska också finnas särskilda ytor på platsen för dig som inte vill vara med på bild.

Var:
Norrbo Folkets Hus, Norrbovägen 54, 77014 Nyhammar
Kostnad:
Deltagandet är kostnadsfritt.
Sista anmälningsdag:
19 sep 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 19 september klockan 23.59.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Helena Höij

Besöksadress

Åsgatan 38

Postadress

791 84 Falun

Organisationsnummer

202100-2429

Följ oss