Aktuella varningsmeddelanden i Dalarnas länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

23 feb 2023 klocka 09.00 - 12.00

Nätverksträff: Dalarnas kriskommunikatörsnätverk

På bilden ser vi en man som sitter framför en bärbar dator som står uppfälld på ett bord. Mannen är beskuren och vi ser bara hans armar och del av överkropp, I bakgrunden skymtar en kvinna.

Foto: Mostphotos

Under året kommer Dalarnas kriskommunikatörsnätverk träffas fyra gånger, digitalt och fysiskt. Det här är årets första träff. Det är en halvdagsaktivitet som äger rum i Smedjebacken där vi blandar övningar, erfarenhetsutbyten och gemensamt planering. Varmt välkomna!

Målgrupp

Aktiviteten riktar sig till deltagare i Dalarnas kriskommunikatörsnätverk.

Agenda

  • Smedjebackens kommun står som värd och berättar om sitt kommunikationsarbete i allmänhet och sitt arbete med kriskommunikation i synnerhet.
  • Skrivbordsövning - Vilket kommunikationsbehov uppstår i händelse av värdlandsstöd eller större militära transporter genom Dalarna? Det blir en enklare spelövning där vi arbetar utifrån ett fiktivt scenario.
  • Hur stärker vi försvarsviljan i Dalarna? Försvarsvilja är ett av sex fokusområden för planeringen av totalförsvaret. Utifrån våra olika roller och uppdrag – när och hur kan vi arbeta med att stärka försvarsviljan? Vi genomför ett grupparbete med den frågan som utgångspunkt.
Var:
Vasagatan 17, Smedjebacken
Kostnad:
Gratis
Sista anmälningsdag:
20 feb 2023

Kontakt