26 aug 2023 klocka 14.30 - 15.30

"Ett livsverk - min plats på jorden" en föreläsning med konstnären Susanne Demåne på I Love Garden

Almö, Betesholmen, ekhagmark

Välkommen till att inspireras av och lyssna till Susanne Demånes föreläsning i Direktörsvillan i Ronneby Brunnspark, på trädgårdsmässan I Love Garden.

År 1998 började min resa på denna sköna plats med ett förfallet och tomt gammalt skolhus. Där fanns ingen trädgård, bara asfalt och gammalt skräp. 60 kubikmeter ved för att värma den gamla skolan gav muskler, kraft och mod. Att renovera, plantera och att se det växa gav mej livslust. Att leva och verka som konstnär var min dröm.

Åren går, jag målar och skulpterar och så småningom formar jag också min trädgård där mina skulpturer hittar sina rum. Ett ljusare och varmare hus samt många djur så som hästar, hundar, katter och höns finns också nu på plats. Husets charm och den underbara omgivningen, bland annat med ett klocktorn från 1500-talet och en kyrka från 1200-talet som grannar, smittar av sej energi både till det konstnärliga och själsliga. Idag sjuder såväl skolan som trädgården av liv. I år 2023 firar jag mina 25 år på denna magiska plats som blivit mitt livsverk.

Alla arrangemang i och runt Direktörsvillan är avgiftsfria under mässdagarna. Begränsat antal platser inne i Direktörsvillan. Föranmälan rekommenderas för att säkra din plats till föreläsningarna. Drop in i mån av plats.

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling
Var:
Direktörsvillan, Direktörspromenaden 2, 372 36 Ronneby. Föreläsningen är en trappa upp i villan. Det finns tyvärr ingen hiss.
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
26 aug 2023

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Ulrica Messing

Besöksadress

Skeppsbrokajen 4

Postadress

371 86 Karlskrona

Organisationsnummer

202100-2320

Följ oss