Föreläsning: Hållbar mat varje dag - gott och hälsosamt

Vad är hållbar mat och vad är viktigast att satsa på - ekologiskt, lokalt eller klimatsmart? Hur är våra matvanor? Hur kan man äta mer grönt, hälsosamt och hållbart i vardagen?
Välkommen till en föreläsning som tar upp alla frågor och tipsar om vad vi kan äta varje dag.
Föreläsare: Ulrika Brydling - ekokock, utnämnd till Årets Hållbarhetskock 2019, kokboksförfattare och föreläsare.
Arrangör: Länsstyrelsen Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan tillsammans med ekologiska lantbrukarna från länet med finansiering från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.
OBS! Anmälan krävs

- Var:
- Lokstallarna, Karlshamn
- Kostnad:
- Kostnadsfritt
- Sista anmälningsdag:
- 17 sep 2023