05 maj 2022 klocka 09.00 - 10.00

Webbinarium för yrkesverksamma: Så undviker du att sprida invasiva arter

Grävmaskin i parkslidebestånd.

Invasiva arter är ett stort problem utmed vägar, vattendrag och på exploateringsmark. Invasiva arter ställer till det för skötsel, underhåll och hållbarheten i infrastrukturen och är dessutom ett hot mot våra inhemska arter. Under webbinariet går vi igenom hur du kan motverka spridning av invasiva arter i din arbetsroll.

Länsstyrelsen Blekinge och Länsstyrelsen Skåne bjuder in till ett gemensamt webbinarium som riktar sig till grävmaskinister och grönyteförvaltare. Målet är att öka förståelsen för och igenkänningen av invasiva arter utifrån olika arbetsroller.

Syftet med webbinariet är att visa hur ni känner igen våra vanligaste invasiva arter och hur ni agerar för att minska spridningen av invasiva arter vid arbeten.

Begränsat antal platser - välkommen med din anmälan!

Var:
Digitalt, länk skickas ut efter sista anmälningsdag
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
03 maj 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress nedan för att du ska få en bekräftelse på din anmälan och för att du ska få anslutningslänken till webbinariet skickad till dig. Eftersom webbinariet vänder sig till yrkesverksamma är det också viktigt att du fyller i vilken organisation du företräder och vilken roll du har inom organisationen.

Det går inte att anmäla sig till webbinariet. Sista anmälningsdag var den 3 maj klockan 23.59.

Kontakt