15 apr 2021 klocka 14.00 - 16.00

Rådgivningswebbinarium om fiskförädling och affärsutveckling

Husvägg med skylt i form av fisk och texten "Rökeri".

Under detta webbinarium kommer du få svar på frågor om affärsutveckling av fiskförädlingsföretag och om möjligheterna kring att kombinera yrkesfiske, mathantverk, restaurangverksamhet eller andra aktiviteter för att få ett stabilt företagande.

Eldrimners rådgivare Nils Ekwall driver tillsammans med sin familj företaget Tiraholms fisk vid sjön Bolmen i Halland. Företaget startade med torgförsäljning under 1980-talet. Sedan dess har Tiraholms fisk utvecklas stort till att bli ett populärt åretruntöppet utflyktsmål med över 40 000 besökare per år, där man bland annat har hotell, restaurang, gårdsbutik och yrkesfiske.

Du kan ställa frågor om allt från att förädla olika fiskprodukter, redskapsutveckling och till att hitta balansen mellan de olika delarna i ett företag och idéer för att kunna leva på en säsongsbunden verksamhet året runt. Nils kan även svara på frågor om att driva familjeföretag och om att hantera både fast anställda och säsongspersonal.

Andra områden som berör temat är prissättning och hur man kan tänka kring detta när man arbetar med egenförädlad fisk, dels när den säljs färsk till kund och dels som råvara i mathantverk eller restaurangverksamhet.

VAR:
Digitalt
KOSTNAD:
300 kr + moms
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
01 apr 2021

Kontakt