05 mar 2021 klocka 09.30 - 11.30

Rådgivnings­webbinarium tema fermentering med Jenny "Surtanten" Neikell

Inlagda grönsaker.

Eldrimner har ett stort nätverk med bland annat ca 70 rådgivare och andra experter. På det här webbinariet får du chans att ställa just dina frågor till en av dessa, och du får också ta del av andras frågeställningar samt rådgivarens tips och råd.

Jenny Neikell är konsult och författare med fermentering som huvudinriktning. Hon har producerat mjölksyrade grönsaker under namnet ”Surtantens syrade” och har skrivit tre böcker inom ämnet.

Under detta webbinarium kommer Jenny att svara på frågor om att fermentera och sälja olika grönsaksprodukter. Jenny kan även svara på frågor om processerna för att tillverka miso, koji och tempeh.

Webbinariet vänder sig till dig som fermenterar grönsaker hantverksmässigt och vill få tips, råd och ta del av erfarenheter från andra inom samma bransch.

Du skickar in dina frågor på förhand i samband med anmälan. Webbinariet inleds med en presentation av temat och tar sedan upp de frågor som kommit in i förväg. Om det finns utrymme så kompletterar vi med de frågor som uppstår under webbinariet. Eldrimner väljer bland frågorna och leder diskussionen.

Läs mer på Eldrimners webbplats Länk till annan webbplats.

Anmäl dig till webbinariet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

VAR:
Digitalt
KOSTNAD:
300 kr + moms
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
24 feb 2021

Kontakt