01 mar 2021 klocka 08.00 - 17.00

Livsmedelssäkerhet för mathantverkare

Person håller jord i sin hand.

Kursen vänder sig till dig som är på väg att starta mathantverksföretag eller arbetar hos en mathantverkare. Vad är kritiska styrpunkter och hur kan man upprätta en HACCP-plan? I materialet finns även några råd till den som ska bygga nya lokaler.

Kursen innehåller grunderna i lagstiftning kring livsmedelssäkerhet och hygien. Särskilda bildspel belyser rengöring, desinfektion och provtagning.

Utöver fyra grundföreläsningar med Eldrimners lärare finns det virtuella studiebesök hos mathantverkare samt åtta korta avsnitt med Per Nilsson om särskilda teman som vatten och dricksvatten, riskklassning, godkännande och registrering, jordiga grönsaker samt avgifter.

Materialet är skräddarsytt för mathantverkare av Eldrimners medarbetare. Föreläsningar, filmer och dokument ligger på en plattform som du får tillgång till under perioden.

Läs mer på Eldrimners webbplatslänk till annan webbplats

Anmäl dig till kursenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Eldrimners logotyp samt EU.

VAR: Digital plattform, 1 mars – 30 maj. Du har tillgång till kursen i tre månader.

KOSTNAD: 2 400 kr + moms

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

Kontakt