30 nov 2020 klocka 17.30 - 19.00

Tony Irving – Lyckan: att våga vara dig själv!

Texten "En vecka fri från våld" bredvid porträttfoto av Tony Irving.

En vecka fri från våld är en återkommande kampanj- och aktivitetsvecka som sätter ljuset på det förbyggande arbetet mot mäns våld mot kvinnor. Som en del i detta arbete föreläser Tony Irving om saker som han har varit tvungen att ta sig igenom i livet. 

Tonys resa har gått från att ha varit en homofobisk, ung kyrkgosse som gifte sig med en kvinna och hatade sig själv och gömde sig i alkohol, festande och droger, till att vara en öppet homosexuell, gift med en man och drog- och alkoholfri person som hittat lyckan i de dagliga sakerna.

I slutet av föreläsningen kommer Tony finnas till hands för frågor.

Föreläsningen sänds digitalt via programmet Zoom. Om du inte har tillgång till Zoom kan du delta via webbläsaren Google Chrome.

Anslut till föreläsningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Föreläsningen är öppen för allmänheten och yrkesverksamma och är ett samarbete mellan Länsstyrelsen Blekinge, Region Blekinge, NSPH, Karlskrona kvinnojour, Kvinnojouren Karlshamn, Olofströms Kvinno- och Tjejjour, Ronneby Kvinnojour, Unizon, Kvinnojouren Embla, Karlskrona kommun, Ronneby kommun, Karlshamns kommun, Olofströms kommun och Sölvesborgs kommun.

VAR:
Digitalt via Zoom
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
Ingen anmälan krävs

Kontakt