01 dec 2020 klocka 18.00 - 19.30

Föreläsning: Tobias Karlsson

Texten "En vecka fri från våld" bredvid porträttfoto av Tobias Karlsson.

En vecka fri från våld är en återkommande kampanj- och aktivitetsvecka som sätter ljuset på det förbyggande arbetet mot mäns våld mot kvinnor. Som en del i detta arbete föreläser Tobias Karlsson om en svår tid och hur han till slut fann sig själv.

Tobias Karlsson dansade rakt in i våra hjärtan när han var med i TV4:s Let’s dance. Bakom den glittriga fasaden finns en man som mött motgångar, men en man med en stenhård vilja och ett stort hjärta. Han delar med sig av sin svåra tid med mobbing och att komma ut som homosexuell – men också hur han äntligen fann sig själv, friheten och styrkan att aldrig ge upp något man älskar.

I slutet av föreläsning kommer Tobias finnas till hands för frågor.

Föreläsningen sänds digitalt via programmet Zoom. Om du inte har tillgång till Zoom kan du delta via webbläsaren Google Chrome.

Anslut till föreläsningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Föreläsningen är öppen för allmänheten och yrkesverksamma och är ett samarbete mellan Länsstyrelsen Blekinge, Region Blekinge, NSPH, Karlskrona kvinnojour, Kvinnojouren Karlshamn, Olofströms Kvinno- och Tjejjour, Ronneby Kvinnojour, Unizon, Kvinnojouren Embla, Karlskrona kommun, Ronneby kommun, Karlshamns kommun, Olofströms kommun och Sölvesborgs kommun.

VAR:
Digitalt via Zoom
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
Ingen anmälan krävs

Kontakt