17- 19 nov 2020 klocka 10.00 - 15.00

Kunskapsdagar om HACCP (faroanalys med kritiska styrpunkter) i teorin, för dig som driver eller vill starta livsmedelsverksamhet

Två syltburkar står bredvid varandra på en träbänk.

Välkommen till två dagar där vi går igenom HACCP.

Vid första tillfället går vi igenom grunderna och hur man själv börjar göra sin egen HACCP. Enkla modeller används, så att alla lättare ska förstå systemet. Faror för deras respektive verksamheter tas upp och beskrivs i form av grupparbete. Första faroanalysen utförs.

Det andra tillfället är en fördjupad fortsättning och för att kunna delta behöver du ha deltagit under den första dagen. Här formas HACCP-planen efter ett system som du kan använda i praktiken och som uppfyller myndigheternas krav.

Programmet anpassas efter de deltagare som är med på kursen och till deras befintliga eller kommande verksamheter.

Per Nilsson från Profox föreläser under dagen. Per är utbildad livsmedelsinspektör och arbetar i dag som livsmedelskonsult. Han har arbetat med livsmedelsfrågor i över 30 år. Per samarbetar bland annat med Eldrimner och håller utbildningar i hela landet.

  • Tillfälle 1: Klockan 10-15 den 17 november 2020
  • Tillfälle 2: Klockan 10-15 den 19 november 2020

Dagarna är kostnadsfria. Ta med egen lunch/fika. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller. Anmäl dig senast den 12 november till sanna.lindberg@lansstyrelsen.se eller ring 010-22 40 118.

Varmt välkommen!

Med anledning av den pågående pandemin följer vi Folkhälsomyndighetens råd, riktlinjer och rekommendationer och uppmanar deltagare att hålla sig hemma vid symptom på sjukdom.

Eu-flagga
VAR:
Gammalstorp, Ronneby kommun (Måstadvägen 14, 372 92 Kallinge)
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
12 nov 2020

Kontakt