10 nov 2020 klocka 10.00 - 15.00

Kunskapsdag om att starta livsmedelsverksamhet

Två syltburkar står bredvid varandra på en träbänk.

Är du intresserad av livsmedelsförädling och försäljning är detta ett perfekt tillfälle att lära dig mer om vad som krävs för att sätta i gång.

Går du och funderar på att starta livsmedelsverksamhet? Välkommen till en eftermiddag där vi lär oss grunderna inom livsmedelssäkerhet, livsmedelshygien och krav på verksamheter avseende lagar och regler från myndigheter.

Dagen riktar sig till dig som är intresserad av att starta livsmedelsverksamhet på landsbygden. Vi kommer att anpassa dagen efter deltagarnas erfarenheter och befintliga eller kommande verksamheter.

Per Nilsson från Profox föreläser under dagen. Per är utbildad livsmedelsinspektör och arbetar i dag som livsmedelskonsult. Han har arbetat med livsmedelsfrågor i över 30 år. Per samarbetar bland annat med Eldrimner och håller utbildningar i hela landet.

Dagen är kostnadsfri. Ta med egen lunch/fika. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller. Anmäl dig senast den 3 november till sanna.lindberg@lansstyrelsen.se eller ring 010-22 40 118.

Varmt välkommen!

Med anledning av den pågående pandemin följer vi Folkhälsomyndighetens råd, riktlinjer och rekommendationer och uppmanar deltagare att hålla sig hemma vid symptom på sjukdom.

Eu-flagga
VAR:
Gammalstorp, Ronneby kommun (Måstadvägen 14, 372 92 Kallinge)
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
03 nov 2020

Kontakt