19 maj 2020 klocka 13.00 - 17.00

Kunskapsdag om att starta livsmedelsverksamhet

Går du och funderar på att starta livsmedelsverksamhet? Välkommen till en eftermiddag där vi lär oss grunderna inom livsmedelssäkerhet, livsmedelshygien, faror i olika typer av verksamheter, HACCP och krav på verksamheter avseende lagar och regler från myndigheter.

Är du intresserad av livsmedelsförädling och försäljning är detta ett perfekt tillfälle att lära dig mer om vad som krävs för att sätta igång. Dagen riktar sig till dig som är intresserad av att starta livsmedelsverksamhet på landsbygden. Vi kommer anpassa dagen efter deltagarnas erfarenheter, verksamheter eller kommande verksamheter.
Per Nilsson, Profox, föreläser under dagen. Per är utbildad livsmedelsinspektör och jobbar idag som livsmedelskonsult. Han har arbetat med livsmedelsfrågor i mer än 30 år. Han samarbetar bland annat med Eldrimner och håller utbildningar i hela landet.

DATUM: 19 maj 2020
TID:13.00–17.00
PLATS: Länsstyrelsen

Dagen är kostnadsfri och vi bjuder på fika.


Anmäl dig senast den 11 maj till sanna.lindberg@lansstyrelsen.se
eller ring 010-22 40 118.

Ladda ner inbjudan som PDF.PDF

Varmt välkommen!

VAR: Länsstyrelsen

KOSTNAD: Kostnadsfri

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 11 maj 2020

Kontakt