Länsstyrelsen Jämtland – Jämtland

Kommande händelser

Juni 2020
ti on to fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

På grund av läget gällande Covid-19 genomför vi nu vissa föreläsningar online. Vi har också valt att ställa in eller flytta flera evenemang till hösten. Du hittar mer information på respektive träff.

Landshövding Jöran Hägglund.

Nu anländer våren och det är viktigare än någonsin att följa de rekommendationer som ges, skriver landshövding Jöran Hägglund, regiondirektör Hans Svensson och polismästare Erik Bakkman.

Ringklocka vid en reception.

Tillsammans med länets kommuner har vi gjort en film för att fira Sverige. Det är extra viktigt att vi står enade i de besvärliga tider som vi nu befinner oss i.

I juni blommar myren. Ta dig ut efter rampen i reservatet Vackermyren och njut av guckusko och andra orkidéer. Reservatet ligger i Strömsunds kommun.

Illustration om hur Corona-viruset kan se ut.

Här hittar du länkar till ansvariga myndigheters information om coronaviruset och sjukdomen covid-19. Du kan också läsa om Länsstyrelsens arbete med anledning av coronaviruset.

Arbetare som installerar solpaneler.

Här hittar du samlad information med anledning av coronapandemin som kan vara bra att känna till för dig som är företagare.

Ryggen på en stol med texten Saknad.

I samband med skollov finns en risk att barn och unga förs ut ur landet och lämnas kvar där mot sin vilja. Efter lovet kan elever saknas och skolbänkar gapa tomma.