29 nov 2022 klocka 10.00 - 12.00

Instagram för landsbygdsföretagare

Mobiltelefon som zoomar in ett fat med morötter.

Att använda sociala medier som ett verktyg för att sälja sina tjänster och marknadsföra sitt företag är idag en självklarhet. En kanal som har blivit populär och som är ett bra sätt att nå ut via är Instagram.

På den här föreläsningen får du lära dig hur du som landsbygdsföretagare kan använda dig av Instagram på bästa sätt. Hur skapar du bra innehåll, hur kan du använda dig av stories och vilka hashtags fungerar bäst är bara några av de saker du får ta del av. Vi pratar även om vilka tider på dygnet det är bäst att publicera ett inlägg och vad du kan göra för att öka dina möjligheter att nå ut till fler.

Målgruppen är de som har eller vill starta företag på landsbygden.

Var:
Digitalt via Skype. Du kopplar upp dig via en länk och för bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator med stadig internetuppkoppling. Alla som kan bör använda headset för att både höra och höras bättre. Länken skickas ut till de anmälda veckan före föreläsningen.
Kostnad:
300 kr plus moms. Dokumentation ingår. Anmälan är bindande. För avbokningar efter sista anmälningsdag faktureras hela avgiften.
Sista anmälningsdag:
22 nov 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 22 november klockan 23.59.


Du hittar information om hur Länsstyrelsen behandlar personuppgifter på www.lansstyrelsen.se/dataskydd Länk till annan webbplats.


Kontakt

Erika Kvarnlöf
010-224 53 17
erika.kvarnlof@lansstyrelsen.se

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden

Kontakt