27 nov 2018 klocka 08.30 - 13.00

Seminarium och workshop om Skånes arbete för att minska plast i naturen
 

Nu är det dags att åter igen samla skånska aktörer som kan påverka och förändra användandet av plast i Skåne.

 

Varmt välkomna på en spännande vinter-workshop. Under denna halvdag kommer ni att få ta del av vad som händer och hur man jobbar med plastfrågan, både på nationell nivå och i Skåne. Tillsammans diskuterar vi och planerar för konkreta åtgärder som kan påverka och förändra användandet av plast i Skåne med syfte att reducera den plast som hamnar i vår naturliga miljö.


Kunskaperna från workshopen kommer därefter att kokas ner till ett användbart verktyg som sätter riktningen för det fortsatta arbetet framåt i Skåne.

Mer information och program kommer inom kort.

För vägledning kommer vi under dagen få hjälp och stöd från den kunniga moderatorn Maria Larsson.

Seminarium och workshop anordnas av projektet och nätverket "Tänk om plast". Syftet med "Tänk om plast" har varit att samla in och sprida kunskap om plast i Skåne, främja en dialog och samarbete mellan aktörer samt göra en gemensam sak i det fortsatta arbetet.

Målgrupp: Skånska aktörer som kan påverka och förändra användandet av plast i Skåne. Seminariet och workshopen riktar sig därmed till er aktörer som finns på olika platser längs värdekedjan. Exempelvis inom råvarutillverkning, produktdesign, tillverkning, upphandling/inköp, avfall, vatten&avlopp m.m.

Tid och plats: Tisdagen den 27 november kl. 09:00-13.00 (fika från och med kl. 08:30) på Länsstyrelsen (Södergatan 5 i Malmö)

Anmälan: Senast den 16 november via länken nedan. 

Läs mer: www.tankomplast.selänk till annan webbplats

Anmälan

VAR: Länsstyrelsen, Södergatan 5 i Malmö

KOSTNAD: Workshopen är kostnadsfri men vid uteblivet deltagande utan att man meddelat debiteras en avgift på 100 kr.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 16 nov 2018

Kontakt