Studieresa för biodlare

Vill du få inspiration till din biodling? Vill du träffa andra trevliga biodlare? Följ med på studieresa för biodlare till Skåne.

Vi kommer att besöka flera biodlingsföretag med olika inriktningar och flera företag med anknytning till biodling och pollinering. Vi kommer att prata pollinering, paketbin, avläggare, bisafari, sorthonung och företagande.

Tid och plats: Den 14 april startar vi i Vara klockan 06:10 och är åter lördagen den 16 april cirka klockan 20:00. Vi startar i Vara och tar upp passagerare i Vårgårda, Göteborg, Tvååker och vid Halmstad syd. Lördagen den 16 april kl cirka 20:00 är vi åter i Vara.

Pris och anmälan: Kostnaden är 2700 kronor + moms. I kostnaden ingår bussresa, del i dubbelrum, två middagar, tre luncher och fika då inget annat nämns. 

Pris för enkelrum 3400 kronor + moms. ( begränsat antal)

Anmälan: senast den 13 mars via Länsstyrelsens kurskalender som du finner längre ner på den här sidan. Ange påstigningsplats och önskemål om vem du vill dela rum med. Anmälan är bindande och kursavgiften debiteras om man avanmäler sig efter sista anmälningsdag eller uteblir utan att avanmäla sig. 

Frågor: Kontakta Karin Jarl på telefon 010-224 56 51 eller karin.jarl@lansstyrelsen.se

Läs mer i Inbjudan

 Reservlista

Om anmälningslistan är fulltecknad kan du skriva upp dig på vår reservlista.