Jobba hos oss

Hos oss arbetar jurister, Lediga jobb
samhällsplanerare,
kulturmiljöantikvarier,
statsvetare, beteendevetare,
ingenjörer, veterinärer,
naturvetare, agronomer
med flera.

RSS-läsare
  • Länsveterinär 2018-03-15 Som länsveterinär är du med och verkar för ett gott smittskydd, en god djurhälsa, ett gott djurskydd och sunda livsmedel. Arbetsuppgifterna består bland annat av uppgifter rörande djurskydd, förprövning, livsmedel, animaliska biprodukter, djurhälsopersonal, läkemedel, djurhälsa, epizootiberedskap och andra smittskyddsfrågor. Arbetsuppgifterna är varierande med både självständig handläggning av ärenden och ett nära samarbete med handläggare som arbetar med djurskydd, förprövning och livsmedel. Många kontakter på olika nivåer med djurhälsopersonal, djurägare, företag, myndigheter och organisa...
När annonserar ut lediga jobb så listas de här ovanför. Är det tomt så har vi inga rekryteringar för tillfället.

Klicka på det lediga jobb som överensstämmer med din kompetens för att få mer information och för att söka. Vi måste ha din ansökan senast sista ansökningsdag.

Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen Prenumerera på denna feed och registrera din mejladress.

 Ansökningshandlingar

Länsstyrelsen returnerar inga ansökningshandlingar efter avslutat rekryteringsärende. Den som önskar sina handlingar åter ska höra av sig till Personalfunktionen.