Kulturarv som stimulans för regional utveckling - företagande och besöksnäring i fokus!

Den 22 januari 2015 arrangeras konferensen "Kulturarv som stimulans för regional utveckling - företagande och besöksnäring i fokus!"

Kulturarv och kulturmiljöer är viktiga resurser för att skapa attraktiva miljöer, besöksmål, produkter och tjänster. EU:s programperiod 2014-2020 är igång och vi vill träffa dig i Sundsvall för att trendspana, inspirera och föra samtal om hur vi ytterligare kan stimulera tillväxt med ökad användning av kulturarv och kulturmiljö i EU-finansierade projekt.

Dagen bjuder på inspiration i form av föreläsningar och parallella seminarier som fördjupar sig i organisationsformer för utveckling av produkter och tjänster inom kulturella och kreativa näringar samt hur platsen och dess historia kan bidra till utveckling.

Anmäl dig senast den 14 januari via formuläret nedan. Avgiften är 650 kr exklusive moms. Anmälan är bindande men kan överlåtas.

Mer information och program för dagen hittar du i inbjudan till höger på sidan.

Konferensen genomförs inom ramen för projektet Kulturarv i Utveckling samverkan mellan Riksantikvarieämbetet, Landstinget Västernorrland och Murberget Länsmuseet Västernorrland.

Anmäl dig via länken längst ned på sidan!

 Program

 Mer information om projektet Kulturarv i utveckling