Blanketter och e-tjänster

I blankettarkivet kan du söka bland våra olika blanketter. Du kan välja att fylla i den direkt, spara ned den eller skriva ut den och fylla i för hand.
  Filtrera på bokstav
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 0-9

 Offentlighetsprincipen och sekretess

Länsstyrelsen är en statlig myndighet. Det innebär att det du skickar till oss via e-post, post eller fax blir en allmän handling. Vi registrerar allmänna handlingar och sparar dem i vårt diarium.

Som myndighet är vi skyldiga att lämna ut allmänna handlingar enligt offentlighetsprincipen om de inte omfattas av sekretess. Vi lämnar i första hand ut handlingar elektroniskt om det inte finns hinder enligt personuppgiftslagen.

 

Träffar per ämne

Är du osäker på vad blanketten heter, men vet inom vilket område den tillhör kan du söka per ämne. Klickar du exempelvis på Djur & natur kommer en undermeny fram. Klicka på något i undermenyn och alla blanketter som hör till kommer fram i mittenspalten.

Träffar per blankettyp

Här kan du välja att söka på den typ av blankett du letar efter, till exempel bidrag och stöd.

Filtrera på bokstav

Blanketter i alfabetisk ordning visas om du väljer att filtrera på bokstav. Om du till exempel letar efter blankett för Älgjakt så ska du klicka på bokstaven Ä.

Mer information om du klickar på rubrikerna

Klicka på blankettens rubrik för att få mer information om blanketten, eller ladda ner den direkt från träfflistan. Filer öppnas i nytt fönster.

Beställa blankett

Du som inte har möjlighet att skriva ut blanketten själv kan istället beställa den blankett du vill ha. Glöm inte att ange vilken blankett du vill beställa och till vilken adress den ska skickas.