Publikationer 

Här hittar du rapporter och andra publikationer som har tagits fram av Länsstyrelsen. Du kan söka i textfältet och även filtrera utifrån ämne, år eller typ.

To find publications in other languages, use the text field here and search by name.

Urval: Samhällsplanering & kulturmiljö, Boende, 2009Rensa urval
Din sökning gav 2 träffar
 • Småstaden - ett diskussionsunderlag om dess roll och betydelse i Värmland.

  Den regionala tillväxtpolitiken har ett allt tydligare fokus på storstadsregionerna och deras betydelse för landets utveckling och tillväxt, samtidigt uppmärksammar den även landsbygdens utveckling, bland annat genom landsbygdsprogrammet. Det finns tecken i tiden på ett ökat intresse för den roll småstäderna kan spela som attraktiva livsmiljöer, och den betydelse de kan ha för den hållbara utveck ... Typ: Rapporter Publiceringsår: 2009

  Kategori Samhällsplanering & kulturmiljö

  Ämnesområde Boende

  Smastaden_rapport (1 MB)

 • Regional bostadsmarknadsanalys 2009

  Den försvagade konjunkturen märks redan i länet. Det visar årets regionala bostadsmarknadsanalys som Länsstyrelsen nyligen genomfört. I analysen framkommer att fler kommuner än föregående år uppger att det är överskott på bostäder och färre kommuner menar att det råder brist på bostäder på den lokala bostadsmarknaden.

  För tredje året i rad gör Länsstyrelsen en analys av bostadsmarknaden i Värm ...
  Typ: Rapporter Publiceringsår: 2009

  Kategori Samhällsplanering & kulturmiljö

  Ämnesområde Boende

  bomarkanalys_2009 (4 MB)

Träffar per publikationstyp

Författningssamling

Länsstyrelsen ger ut författningssamling som innehåller både föreskrifter som beslutats av länsstyrelsen och vissa föreskrifter som bland annat kommuner och Trafikverket har utfärdat.
Våra författningar >>