EKO-middag på Gimo herrgård
En intressant eftermiddag med ekologiska livsmedel i fokus! Kom och lyssna på kunniga föreläsare om den ekologiska produktionens och marknadens fortsatta potentialer framåt. Vi avslutar med en trerätters middag gjord på närproducerade och ekologiska råvaror. Välkomna!
Målgrupp: Från mylla till hylla! Exempelvis producenter, förädlare, grossister, dagligvaruhandlare, inköpsansvariga i offentlig sektor, restauranger och beslutsfattare.
Kom och lyssna på:
- Pär Lindqvist, ordförande Uppodlarna
- Anna Lönnemar, hållbarhetsansvarig Hemköp
- Ulf Mazur, VD Matpriskollen
- Staffan Carlberg, kundansvarig offentlig sektor KRAV
Programmet för dagen uppdateras löpande.
Välkomna med frågor och inspel!
Meny:
- Getost med rökt rödbetsmousse
- Ryggbiff med potatisterrine och sparris
- Creme Caramel
- Var:
- Gimo herrgård
- Kostnad:
- Ingen kostnad men anmälan är bindande.
- Sista anmälningsdag:
- 05 maj 2024
Anmäl dig
Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.
Kontakt
-
Karin Bergkvist
Handläggare
Telefon 010-2233503
-
Emma Eriksson
Handläggare
Telefon 010-2233290