Blanketter och e-tjänster 

Här hittar du Länsstyrelsens blanketter och e-tjänster. Klicka på rubrikerna för att få mer information om blanketten eller e-tjänsten, eller ladda ner den direkt från träfflistan.

Blanketter öppnas i nytt fönster.

Urval: RRensa urval
Filtrera på bokstav
 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 0-9
Din sökning gav 4 träffar
 • Radonbidrag

  Du kan få bidrag för att sanera din villa från radon om radonhalten överstiger 200 Bequerel per kubikmeter inomhusluft (Bq/m3). Du måste äga och bo i huset för att du ska få bidrag.

  Åtgärder kan påbörjas efter att bekräftelse har skickats ut från oss men vi kan inte garantera ett bidrag. Med påbörjande menas beställningsdatum för åtgärderna.


  Ämnesområde Boende

 • Rovdjursriven hund - ansökan om ersättning

  Länsstyrelsen har möjlighet att efter ansökan ersätta kostnader som uppkommit i samband med att hund skadats eller dödats av rovdjur. För att man ska kunna ansöka om ersättning måste den skadade eller dödade hunden först ha besiktigats av Länsstyrelsens besiktningsman.


  Ämnesområde Jakt och vilt, Rovdjur

 • Rovdjursrivna tamdjur - ansökan om ersättning

  Länsstyrelsen har möjlighet att efter ansökan ersätta kostnader som uppkommit i samband med att tamdjur skadats eller dödats av rovdjur. För att man ska kunna ansöka om ersättning måste de skadade eller dödade djuren först ha besiktigats av Länsstyrelsens besiktningsman.


  Ämnesområde Jakt och vilt, Rovdjur

 • Rovdjursstängsel

  Ersättning inom utvald miljö

  Har du får i Rialatrakten och önskar förstärka ditt stängsel mot varg har du goda förutsättningar att få ersättning för det genom Landsbygdsprogrammet.


  Ämnesområde Djurhållning, Landsbygdsutveckling, Lantbruk